Social Media helemaal in een nieuw jasje!

Sinds oktober 2021 ben ik, Ariënne van Braak (getrouwd met Arjen en moeder van vier) betrokken bij Ruimte voor je Relatie. Wij zijn negen jaar geleden zelf mee geweest met een Relatieweekend van Ruimte voor je Relatie. Dat heeft ons toen erg goed gedaan en nu gun ik iedereen zo’n boost voor je huwelijk of verkering.

Daarom zijn Arjen en ik sinds oktober gestart als vrijwilliger bij Ruimte voor je Relatie. Samen zijn we als begeleiding meegegaan met het Relatieweekend afgelopen oktober. En sinds januari ben ik aan de slag gegaan met de zichtbaarheid van de stichting op Social Media.

Ik gun elke relatie of verkering namelijk zo’n mooie opkikker!

Het plaatje bij deze blog is een van de posts van de afgelopen weken. Is het je nog niet opgevallen? Check dan even of je Ruimte voor je Relatie al volgt! Zo niet, volg ons dan vanaf nu. We worden dan beter gevonden en daardoor kunnen meer stellen profiteren van wat we te bieden hebben. Ik gun elke relatie of verkering namelijk zo’n mooie opkikker!