VIER HET VERSCHIL – omgaan met geld

Financiën en een gebrek aan geld staan op de tweede plaats als reden voor een echtscheiding. Binnen een huwelijk kan er spanning of gedoe zijn over geldbesteding. Vaak brengt dit een machtsstrijd met zich mee. Hoe moet je daar nu mee omgaan?

Relatiecoach Jeanette de Korte geeft een aantal tips om hier samen mee om te gaan. Luister ernaar via deze link en doe er je voordeel mee!

Luister naar deel 4 van deze serie.

Gerelateerde berichten

‘Wist ik wel wat ik zei toen ik hem eeuwige trouw beloofde?’

‘Wist ik wel wat ik zei toen ik hem eeuwige trouw beloofde?’

‘Wist ik wel wat ik zei toen ik hem eeuwige trouw beloofde?’ Tekst: Jeanette de Korte en Wilfred Hermans Een tijdje geleden kregen we een bericht van Elsje van Zoest (44). Ze volgt ons online en herkent zich niet helemaal in de geschreven blogs en verhalen waarin het...

Podcast: Wat doet een kind verliezen met je relatie?

Podcast: Wat doet een kind verliezen met je relatie? De correspondent - Lisanne van Sadelhoff Het verliezen van een kind drijft ouders meestal uit elkaar, wordt vaak gedacht. Maar dat is een misvatting: het hevige verdriet kan juist ook verbinden. Hoe leef je verder,...

Vier het verschil – Twee werelden, allebei even belangrijk

Vier het verschil – Twee werelden, allebei even belangrijk

Vier het verschil - Hij carrière, zij de kinderen? Een kloosterorde van de Benedictijnen zegt dat het ene werk niet belangrijker is dan het andere. Toch is dit voor veel stellen een moeilijke opgave om te begrijpen. Vooral wanneer één van beide zijn of haar carrière...