Ruimte voor je Relatie viert 10-jarig jubileum met Inspiratiedag

Tien jaar investeren in gezonde huwelijken

Al tien jaar investeert een enthousiaste groep vrijwilligers van de stichting Ruimte voor je Relatie in goede, gezonde huwelijken. 16 mei vieren zij dit jubileum met een feestelijke Inspiratiedag voor stellen die hun relatie willen vieren of op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Wil je succesvol zijn in je beroep? Goed worden in je sport of hobby? Dan ontkom je niet aan jaren van studie of oefening. Iedereen vindt dat logisch. Net zo logisch als het gegeven dat je auto jaarlijks APK-gekeurd moet worden.

Maar hoe maak je van je huwelijk een succes? Dat ligt een stuk ingewikkelder. Er zijn geen opleidingen voor. In veel gevallen neemt men elkaar ‘voor lief’ en is er weinig aandacht voor het investeren in groei en ontwikkeling van de relatie.

Echt luisteren

Terwijl: als íets oefening en toewijding vraagt, is dat een liefdesrelatie. Niet voor niets mondde bijna 40 procent van de huwelijken afgelopen jaren uit in een echtscheiding.

Om stellen die gaan trouwen of al getrouwd zijn te helpen om hun relatie vitaal te houden, startte het echtpaar Hans en Jeanette de Korte uit Veenendaal tien jaar geleden de stichting Ruimte voor je Relatie. Met een team enthousiaste vrijwilligers organiseren ze – geïnspireerd door het christelijk geloof – relatieweekenden en geven ze relatietrainingen. Door echt te luisteren, met beide voeten op de grond te blijven en verhelderende inzichten te geven.

Wat kun je verwachten?

De Inspiratiedag op 16 mei staat in het teken van ‘vieren’, want naast het 10-jarig jubileum is ook echte liefde een feestje waard. Je mag rekenen op inspirerende, kwetsbare verhalen en workshops waar je wat aan hebt, zoals tips voor de betere massages, lessen om elkaar beter te begrijpen en je meer verbonden te voelen. Daarnaast natuurlijk een heerlijke lunch, muziek en humor.

“Wat heerlijk om even uit de dagelijkse drukte weg te zijn en tijd samen te hebben!”

Praktische informatie

Voor wie: stellen die wel wat inspiratie voor hun relatie kunnen gebruiken
Wanneer: 16 mei van ongeveer 10.00u – 16.00 uur 
Waar: regio Amersfoort 
Kosten: € 50 euro per stel
Aanmelden: via website, vol = vol