Versterk ons Team

Wij investeren in gezonde en liefdevolle huwelijken. Om in heel Nederland duurzame relaties te bevorderen bouwen we aan een netwerk van mensen en zoeken wij samenwerking met kerken.

Om ons doel te bereiken hebben wij mensen nodig die zich willen inzetten voor duurzame relaties. Tevens is meedoen ook goed voor je eigen relatie.

Wij zijn op zoek naar mensen die:

Recensies schrijven van (nieuwe) boeken over relaties en huwelijk.

Lees jij graag en wil je je ervaringen en mening delen met anderen? Samen met andere recencenten informeer je ons netwerk en andere belangstellenden over nieuwe boeken op het gebied van relaties en huwelijk. Tevens vertel je waarom je de betreffende titel wel of niet zou moeten lezen. Interesse, laat het ons weten!

Anderen enthousiasmeren bij de Sing-in in Veenendaal

Elke 3e zondag van de maand wordt in de Basiliek in Veenendaal een Sing-in gehouden. In de ontvangstruimte staat Ruimte voor je Relatie met een mini stand om bezoekers bekend te maken met onze activiteiten en belangrijkstellenden te informeren en te enthousiasmeren. Wij zoeken naar uitbreiding van ons PR team. Wij vragen je enkele keren per jaar present te zijn. Wil jij ons hierbij helpen, stuur ons dan een mail.

Het vervoer en opslag van de materialen van het relatie/prepairweekend

Bij onze relatieweekenden vinden we de sfeer en aankleding belangrijk. Daarom nemen we decoratiematerialen en andere zaken zelf mee. Heb jij de mogelijkheid om onze materialen op vrijdagmiddag op locatie te brengen en zondagmiddag weer te vervoeren? EenĀ  ruime auto, en/of auto met aanhangwagen is hiervoor wel handig. Momenteel hebben we 4 relatieweekenden per jaar. De materialen zijn nu in Veenendaal opgeslagen, maar dit kan ook prima op een andere locatie (in het midden van het land).

Heb jij mogelijkheden? Bel of mail ons.