Praktische informatie over het relatieweekend

Wanneer

Vanwege de Corona-situatie is de datum van het volgende weekend nog niet bekend. Normaal gesproken start het weekend op vrijdag om 18.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur.

Corona

De Coronasituatie heeft ook praktische gevolgen voor het relatieweekend. In overleg met het Brandpunt bekijken wij op welke manier het Relatieweekend toch veilig door kan gaan. T.z.t. ontvang je hierover concrete informatie.

Waar

Het relatieweekend wordt gehouden in Het Brandpunt te Doorn. Dit sfeervolle monumentale gebouw is gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Wat kost het?

Het relatieweekend kost € 450,- per echtpaar. Dit bedrag is all-in; 5 lezingen, goede begeleiding, overnachting, 6 maaltijden, alle consumpties en het materiaal. Ons team zet zich geheel vrijwillig in.
Wij willen graag dat de kosten geen belemmering vormen! Wanneer het genoemde bedrag niet haalbaar is voor jullie kunnen we het relatieweekend aanbieden voor een gereduceerd tarief van € 350,-. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit relatieweekend gunnen.
Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit 12 – 20 echtparen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof