Praktische informatie over het relatieweekend

Wanneer

Het volgende relatieweekend is van 29 – 31 oktober 2021. Normaal gesproken start het weekend op vrijdag om 18.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur.

Waar

Het relatieweekend wordt gehouden confertentiehotel ’t Vierhouterbos in Vierhouten. Dit hotel ligt midden op de Veluwe en biedt de mogelijkheid om  in een unieke, huiselijke en gastvrije sfeer samen te zijn.

Wat kost het?

Het relatieweekend kost € 450,- per echtpaar. Dit bedrag is all-in; 5 lezingen, goede begeleiding, overnachting, 6 maaltijden, consumpties en het materiaal. Ons team zet zich geheel vrijwillig in.
Wij willen graag dat de kosten geen belemmering vormen! Wanneer het genoemde bedrag niet haalbaar is voor jullie kunnen we het relatieweekend aanbieden voor een gereduceerd tarief van € 350,-. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit relatieweekend gunnen. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vergoeding?

Sinds 2021 vergoed ProLife in sommige gevallen de kosten van een weekend van Ruimte voor je Relatie. Ben je verzekerd bij ProLife bekijk dan via deze link of je je kosten van het weekend kan declareren bij hen. Ben je nou niet verzekerd bij ProLife informeer dan bij je eigen verzekeraar of zij relatiecursussen ook vergoeden.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit 12 – 20 echtparen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof