‘We hebben elkaar opnieuw ontdekt’

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere weekenden.

APK van onze relatie!

We hebben in dit weekend genoten en daarnaast veel geleerd.  Alle thema’s, zoals vermeld bij het programma (de 5 talen van de liefde, communiceren, conflicten oplossen en seksualiteit), kwamen aan bod. Een hoeveelheid aan informatie, maar goed afgewisseld met activiteiten en tijd voor jezelf/elkaar. De zondag was daarbij een ontzettend mooie afsluiting. Allereerst tijd met God en daarnaast het maken van een plan van aanpak. Hiermee kunnen we nu concreet aan de slag. Het blijft dus niet bij een weekend, maar je neemt het mee in je dagelijkse werkelijkheid. We waren al intens gelukkig met elkaar, maar we hebben elkaar nog meer gevonden.
Er is een open sfeer, goede persoonlijke begeleiding (mocht je dat willen) en je kunt het met recht een verwenweekend noemen. Kortom, een echte aanrader voor stellen die willen investeren in hun relatie!

Jordy en Natasja

Het was voor ons een super weekend!

De organisatie was heel goed, de sfeer, de accommodatie, het eten en drinken.
Tevens waren de lezingen en de openheid van de sprekers heel goed. Het schept een band en het voelt vertrouwd.
Wonderlijk om te zien dat we in kleine 48 uur zulke mooie contacten hebben gelegd. Met verschillende echtparen hebben we mooie contacten gehad. We hebben heel sterk de aanwezigheid van God gezien, prijs de Heer. Het is een weekend waarin God centraal staat, maar niet opdringerig.
De opzet van het weekend en de vrijblijvendheid wat je wel en niet met anderen deelt vinden we heel goed. Buiten het programma om mag je zelf bepalen hoe je de tijd invult.
‘Ruimte voor je relatie’ en dan ook nog op je eigen manier, geweldig. Een stukje hemel op aarde, heel mooi!

Dick en Dicky

Goede handvatten om te bouwen en het gewone leven weer in te gaan

Wij vonden het heel waardevol! Het heeft ons meer inzicht gegeven in elkaar en in ons huwelijk. We hebben goede handvatten gekregen om te bouwen en het gewone leven weer in te gaan.
Dat we elkaar van God gekregen hebben, hebben we ook echt gezegd tegen elkaar en tegen God, dat is heel mooi.
De planning is top, het weekend zit goed in elkaar. Er hangt een ongedwongen sfeer. De voorbeelden uit jullie eigen relatie waren goed en herkenbaar.

Peter en Lydia Stam

We moeten ervoor blijven waken dat we niet langs elkaar heen leven.

Door de drukte, stress en oververmoeidheid van alle dag waren we een beetje vergeten waarom we ook alweer van elkaar houden. Door de tijd die we dit weekend hadden om te praten, tot rust te komen en bij te slapen hebben we elkaar echt weer gevonden.
We weten weer van elkaar waar we mee bezig zijn en wat/hoe we denken.

De hele opzet sprak ons aan: de input die je krijgt, de ruime tijd om te praten, een romantisch diner, de liefdesbrieven die we met tranen in onze ogen hebben gelezen, het plan van aanpak om dit vast te houden. Het was super!
We hebben elkaar weer echt leren zien zoals we zijn. We moeten ervoor blijven waken dat we niet langs elkaar heen leven. Daarnaast zien we elkaar weer zoals God ons ziet en dat geeft zoveel rust!

Deelnemers in 2019

Diner voor twee was het hoogtepunt

Het was lekker een weekendje weg – samen praten over onze relatie – even weer de puntjes op de “I” zetten. Het diner-voor-twee was voor mij het hoogtepunt. Verrassend. Super verzorgd! De ontmoeting met andere echtparen was heel verrijkend voor me. Ik heb weer beseft dat God nummer een moet zijn in mijn leven en mijn huwelijk. Het was een moment van bezinning en opnieuw toewijding aan elkaar en aan God, met name door de gesprekken die we als partners met elkaar hadden.

Deelnemers Relatieweekend 2012