Relatietraining

Elkaar beter leren begrijpen

Je houdt van elkaar, toch begrijp je elkaar (soms) niet. Je loopt telkens tegen dezelfde dingen aan. Bepaalde irritaties spelen regelmatig op. Misschien niet zo ernstig, maar net als een klein steentje in je schoen… het zit niet lekker.

Wat biedt een relatietraining je?

Elkaar beter begrijpen begint met inzicht te verkrijgen in jezelf. Je gaat nog meer inzien wie jij bent met jouw unieke persoonlijkheid, met je sterke en zwakke kanten. En vervolgens ga je je partner beter begrijpen omdat je hem/haar beter leert kennen en de verschillen leert accepteren en waarderen. Hierbij maken we gebruik van het DISC persoonlijkheidsprofiel en het kernkwadrant.

Verschil Relatietraining en Relatieweekend

Een relatieweekend is erop gericht om de basis-aspecten uit je relatie onder de loep te nemen. Een relatietraining is vooral bedoeld om elkaar beter te leren begrijpen.

Twee varianten

We bieden twee mogelijkheden waarop je samen met ons in de relatietraining aan de slag kunt gaan.

  1. Relatietraining gericht op verdieping en groei
  2. Relatietraining bij relatieproblemen

Een ontspannen, gastvrije atmosfeer

De omgeving doet ook wat bij zo’n relatietraining. Het is belangrijk dat je bezig kan zijn met je relatie in een ontspannen, gezellige, gastvrije atmosfeer. Het Pelgrimhuis biedt die sfeer en ligt in een prachtige omgeving. Vanuit het huis loop je zo de natuur in. We besteden veel zorg aan lekker eten en drinken met elkaar.

Wanneer en aanmelden?

Bekijk de agenda om te weten wanneer welke training wordt aangeboden. Staat er geen geschikte datum bij? Neem dan even contact met ons op.