‘PrePair is beter dan Repair’

”Ruimte voor je Relatie”, al jarenlang ervaren in het geven van huwelijkstoerusting, komt met een nieuw initiatief: het PrePair weekend. Speciaal opgezet voor mensen die binnenkort de stap willen zetten naar een huwelijk.

PrePair HuwelijksvoorbereidingTwintigers en dertigers met trouwplannen krijgen tijdens een PrePair weekend de kans om zich in een ontspannen sfeer en met persoonlijke begeleiding voor te bereiden op een leven lang samen. Gedurende twee dagen krijgen de deelnemers een programma aangeboden met uitdagende, praktische lezingen en opdrachten om zichzelf en hun partner (nog) beter te leren kennen. Voor ieder stel is een echtpaar beschikbaar om eventueel door te praten over de thema’s of om samen te bidden.

De toegevoegde waarde van het PrePair weekend is dat alle input in twee dagen is geconcentreerd, waardoor de besproken thema’s met elkaar in verbinding kunnen worden gebracht. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een uitstekende verzorging van de deelnemers.

Een stevige basis

Hans de Korte, van “Ruimte voor je relatie”: “Van romantische locatie tot hippe uitnodiging, aan alles wordt gedacht als mensen hun trouwdag voorbereiden. Wat mij betreft zetten stellen met trouwplannen ook ‘samen voorbereiden op het huwelijk’ op die checklist. Door met elkaar heel bewust stil te staan bij onderwerpen zoals ‘omgaan met conflicten’ of ‘inhoud geven aan je relatie met God’, doen deelnemers een waardevolle investering in hun relatie. Zo kunnen zij na het weekend vol vertrouwen de volgende stap zetten. En als stellen nog niet klaar blijken te zijn voor een huwelijk, dan hebben we daar ook aandacht voor. Een goede voorbereiding legt een stevige basis voor een duurzaam huwelijk ”.

Interesse voor het PrePairweekend? Bezoek de website www.prepairweekend.nl.

Laatste gerelateerde berichten