Bouwen aan duurzame relaties

In 2010 is Ruimte voor Relatie opgericht om te investeren in gezonde, duurzame relaties en liefdevolle huwelijken. Wij rusten stellen toe om het beeld van God te weerspiegelen, als individu en samen.

De stichting heeft geen winstoogmerk en we willen dat geld een minimale rol speelt in het bereiken van onze missie. Toch ontkomen we er niet aan om fondsen te werven omdat het toerusten van ons team, het bouwen van een netwerk en het bereiken van meer stellen geld kost.

Daarom vragen wij uw steun voor de volgende doelen:

Doel 1: Een netwerk opbouw en onderhouden

Om onze nieuwe missie te realiseren is één van onze speerpunten het opbouwen van een netwerk van mensen die, in hun eigen omgeving, willen investeren in duurzame relaties. Op deze manier kunnen we meer mensen bereiken, lokale initiatieven starten en bestaande activiteiten ondersteunen.

Het opbouwen van het netwerk vraagt een consistente aanpak, dit wordt momenteel gefaciliteerd door drie stafmedewerkers die dit pro deo doet. Om deze rol te waarborgen willen we naar de situatie dat de stafmedewerkers een salaris kunnen ontvangen.

Doel 2: Professionalisering organisatie

Omdat de medewerkers van Ruimte voor je Relatie de begeleiding van stellen als vrijwilliger doen is het belangrijk om te investeren in professionalisering en samenwerking. Tevens vinden wij het belangrijk om te investeren in de ‘eigen relaties’ van de themastellen. Door meer inzicht te hebben in je eigen relatie kan je ook meer betekenen voor andere stellen. Aan het inhuren van experts voor training, begeleiding en coaching zijn vrijwel altijd kosten verbonden.

Doel 3: Ondersteuning echtparen met kleine beurs en studenten

Wij bieden de Relatieweekenden momenteel aan voor (een deel van) de kostprijs. Hierdoor kunnen ook echtparen deelnemen die financieel minder draagkrachtig zijn. Voor de PrePair weekenden hebben wij het ‘studententarief’. Voor de Relatieweekenden komen wij regelmatig stellen tegemoet voor wie het bedrag te hoog is. Het resterende bedrag wordt opgebracht door giften van particulieren en sponsoring door bedrijven.

Klik hier voor meer informatie over ons beleid en onze plannen.

Hoe kunt u ons helpen?

Bent u particulier, vul dan het machtingsformulier in. Wilt u ons werk als ondernemer steunen, vul dan het sponsorformulier in en u ontvangt een factuur. Tevens bieden u extra publiciteit aan via onder andere onze website, social media en advertenties.

Wilt u een nadere uitwerking hoe wij uw gift/sponsoring besteden, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en streven naar maximale transparantie. Momenteel zitten wij in een ANBI-aanvraagtraject.

Ondersteun Ruimte voor je Relatie
Ondersteun Ruimte voor je Relatie