Ondernemers opgelet!

Duurzame relaties bevorderen in heel Nederland

Wij zijn gestart met een verbreding van onze missie en activiteiten. Daar waar we ons eerst richten op activiteiten in het midden van Nederland willen we nu inzetten op het vergroten van ons netwerk zodat we duurzame relaties kunnen bevorderen in heel Nederland.

Hoe mooi zou het zijn als ieder stel in Nederland handreikingen krijgt voor een leven lang samen. Daarmee zetten we dus vooral in op preventie. Maar heeft een stel toch hulp nodig, dan zijn we als organisatie in de buurt door een ander echtpaar dat met hen oploopt.

Bekijk ook ons beleidsplan om te zien hoe we de komende jaren met deze missie aan de slag willen gaan.

Om aan de slag te gaan hebben wij uw steun nodig!

Momenteel geven 3 stafmedewerkers een dag in de week hun tijd om de dagelijkse werkzaamheden van de stichting uit te voeren. We willen deze medewerkers graag een salaris bieden om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen. Om dit te realiseren en ook om nieuwe programma’s te ontwikkelen voor het realiseren van onze missie werven we fondsen. Graag komen wij met u in contact om onze plannen toe te lichten en om te bespreken of u ons financieel kan ondersteunen. Bovendien kunnen we dan ook samen kijken wat wij als stichting voor u kunnen betekenen.

Wilt u ons helpen?

Dan komen we graag met u in contact. Bel of mail ons voor sponsormogelijkheden. U kunt ook het aanmeldformulier invullen, wij nemen dan contact met u op.