RElatieweekend

Kies voor een weekend samen!

 

Samen twee nachten er even heerlijk tussenuit, verwend worden en met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema’s in je relatie.

 

SCHRIJF JE NU IN!
Ook goede auto’s hebben onderhoud nodig. Niemand zegt: ‘Ja, maar hij rijdt toch lekker? Ik hoor geen gekke geluidjes, hij ziet er nog tiptop uit – voor mij geen apk!’

Nee, die keuring pak je gewoon mee. En misschien stuit de monteur op een potentieel probleem dat actie vereist om erger te voorkomen. Je kunt er niet omheen: je auto heeft aandacht nodig.

SAMEN GROEIEN

Je relatie heeft ook aandacht nodig. Misschien red je het samen prima en schijnt dagelijks de zon. Gefeliciteerd! Vier je relatie, tijdens ons Relatieweekend. Je krijgt alle tijd en tools om terug te blikken en verder te dromen: waar kunnen we nog in groeien? 

Inzoomen op elkaar

Tegelijk: het leven zit, net als jouw geliefde, vol verrassingen. ‘Behaalde resultaten’ bieden geen garantie voor de toekomst. Soms kom je een periode te weinig aan elkaar toe, slokt het gezinsleven je op, verloopt de communicatie stroef of begrijp je elkaar gewoon niet.

Persoonlijke, leerzame verhalen

Dan is het goed om – helemaal gericht op elkaar, zonder afleiding – een weekend afstand te nemen van de dagelijkse sleur en in te zoomen op elkaar. Wij willen je daarbij helpen! Met onze persoonlijke, leerzame verhalen willen wij je helpen groeien. Dieper verbonden en goed verzorgd ga je weer naar huis!

Wij helpen je om:

 • (nog) beter te communiceren;
 • elkaar (nog meer) tot bloei te brengen;
 • (nog meer) te genieten van seksualiteit.

Wat kun je verwachten?

Een afwisseling van lezingen met prikkelende vragen, tijd voor elkaar, lekker eten en de mogelijkheid om te wandelen in een prachtige omgeving. Geen groepsgesprekken, maar doorpraten met je lief over wat je hebt gehoord.

Een greep uit de onderwerpen:

 • identiteit en levensverhaal
 • communicatie en conflicten
 • intimiteit en seksualiteit

Tijdens het Relatieweekend word je gekoppeld aan één echtpaar van de organisatie. Je kunt bij hen terecht als je wilt sparren of ergens over wilt doorpraten. 

 

Praktische info

Wanneer: 22 – 24 november 2024.
Waar: Vakantiepark Ackersate, Voorthuizen.

Het programma

Het programma start op vrijdag 16.30 uur en we ronden af op zondag om 14.00 uur.

Bekijk het programma en krijg een indruk van het werkboek.

“Het weekend was een duurzame investering in onze relatie, voor lange tijd! Het eten was heerlijk en we zijn enthousiast over de kwaliteit van de presentaties en de openheid en eerlijkheid.”

Marthijn en Annemarie

“Het weekend was een duurzame investering in onze relatie, voor lange tijd! Het eten was heerlijk en we zijn enthousiast over de kwaliteit van de presentaties en de openheid en eerlijkheid.”

Marthijn en Annemarie

“We hebben ingesleten patronen doorbroken. We hadden al een goede relatie maar hebben daardoor toch weer meer hechtheid gevonden. De omgeving en de pure en persoonlijke begeleiding waren heel fijn!”

Jos en Marjolein

“Het was voor ons een super weekend! De organisatie was heel goed, de sfeer, de accommodatie, het eten en drinken. ‘Ruimte voor je relatie’ en dan ook nog op je eigen manier, geweldig. Een stukje hemel op aarde, heel mooi!”

Dick en Dicky

“Het was heel waardevol. Mijn man stelde zich kwetsbaar op, wat ik van tevoren niet had bedacht! Het was mooier dan ik van tevoren had durven denken.”

Marjolein en Gerard

“Het blijft dus niet bij een weekend, maar je neemt het mee in je dagelijkse werkelijkheid. We waren al intens gelukkig met elkaar, maar we hebben elkaar nog meer gevonden.”

Jordy en Natasja

“Goede handvatten om te bouwen en het gewone leven weer in te gaan!

Wij vonden het Relatieweekend heel waardevol! Het heeft ons meer inzicht gegeven in elkaar en in ons huwelijk. We hebben goede handvatten gekregen om te bouwen en het gewone leven weer in te gaan.”

Peter en Lydia

Wat kost het Relatieweekend?

Tijdens het relatieweekend verblijf je in een mooie vakantievilla op het park. Je kunt ervoor kiezen om met z’n tweeën in een huisje te verblijven of met een ander stel, bijvoorbeeld met een bevriend stel. Je hebt natuurlijk je eigen slaapkamer met 2 persoonsbed en deelt de overige ruimtes. Het relatieweekend kost € 525,- per echtpaar wanneer je het huisje deelt en € 625 als je alleen in een huisje wilt. Dit bedrag is all-in:

 • 5 lezingen
 • goede begeleiding door relatiecoaches
 • 2 overnachtingen in een vakantievilla
 • 6 maaltijden
 • consumpties
 • lesmateriaal

Ons team zet zich geheel vrijwillig in.

Wij willen graag iedereen verwelkomen, de kosten mogen geen belemmering zijn. Als dit toch het geval is, mag je dit aangeven op het aanmeldformulier. Wij bieden het Relatieweekend dan aan voor € 425,- (je deelt een vakantiehuis). Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit Relatieweekend gunnen. 

Vergoeding zorgverzekering

Ben je verzekerd bij ProLife, bekijk dan of een deel van de kosten wordt vergoed. Zit je bij een andere verzekeraar, check dan of zij relatiecursussen vergoeden.

Twijfel je nog?

Het kan best spannend zijn om samen dieper over je relatie na te denken. Het gaat toch goed? Waarom roeren in een soep die al klaar is? 

Kwetsbaar zijn, eerlijk naar jezelf en naar elkaar kijken, vraagt moed. Je moet even een drempel over. Misschien ben je bang voor de reactie van je omgeving. Toch hopen wij dat jullie de stap durven zetten. Geloof ons: het gaat jullie veel opleveren! Lees maar eens hoe stellen die jullie zijn voorgegaan onze weekenden hebben ervaren. 

Heb je nog vragen voordat je de knoop kunt doorhakken? Contact ons gerust! 

Hoeveel deelnemers zijn je voorgegaan?

Deelnemers

Editie

keer per jaar

Gerelateerde blogs

Column: Mannengriep

Column: Mannengriep

Column: Mannengriep Tekst - Wilfred Hermans Ik heb griep. En niet zomaar griep: mánnengriep. Dat is een serieuze aangelegenheid, maar vrouwen doen er vaak nogal laconiek over. Daarom zal ik een eerlijk inkijkje geven in wat we nu precies doormaken, om toch íets van...

Lees meer
Verliefd op een ander, wat leer je daarvan?

Verliefd op een ander, wat leer je daarvan?

Verliefd op een ander, wat leer je daarvan? Tekst: Jeanette de Korte en Rebecca Hermans Een tijdje geleden deelden we het verhaal van Ferdinand en José met jullie. José voelde zich onrustig door de gevoelens die ze voor een collega ontwikkelde. We gaven in dit artikel...

Lees meer
Column: Het geheim van ons huwelijk

Column: Het geheim van ons huwelijk

Column: Het geheim van ons huwelijk Tekst - Wilfred Hermans Ik schrijf deze column vanuit de slaapkamer van ons strandhuisje dat zich – zoals de naam al doet vermoeden – op het strand bevindt. Mag het een keer? Jazeker wel, want deze week vieren mijn vrouw en ik ons...

Lees meer