inspiratiedag

Zaterdag 13 mei

Vier je relatie en doe nieuwe inzichten op! Een ruime keuze uit inspirerende workshops; actief, creatief en verdiepend.

Meld je aan

De Inspiratiedag is altijd een feestje, want echte liefde is een feestje waard! Je kunt rekenen op inspirerende, kwetsbare verhalen en workshops waarbij je als stel samen aan de slag gaat. Natuurlijk trakteren we je op een heerlijke lunch en live muziek!

Het programma

09.30 uur – Ontvangst met koffie, thee en lekkers

10.00 uur – Centrale start met hoofdlezing ‘Vier de Verschillen’

11.30 uur – Workshopronde 1

12.30 uur – Lunch

14.15 uur – Workshopronde 2

15.15 uur – Plenaire afsluiting

16.00 uur – Einde

Een greep uit de workshops…

Seksuoloog Marc Angenent geeft een workshop over creatief zijn met seks. Creativiteit in je seksuele relatie is niet alleen plezierig; het geeft je de mogelijkheid om jezelf te uiten. Maar op langere termijn is creativiteit zelfs noodzaak! 

We weten allemaal: it takes two to tango. Geertje Bout leert jullie samen dansen. Zij heeft allerlei ervaringen op dansgebied voor stellen. Zo heeft ze al veel stellen geholpen om met een mooie openingsdans te verschijnen op hun trouwdag.

Als jullie willen kijken naar de kwaliteit van je relatie, is dit een workshop om bij te zijn. Contextueel therapeut Leendert van Genderen neemt jullie mee in het verhaal van Relatiebankieren: hoe ziet geven en ontvangen er bij jullie uit?

Ooit gedacht dat jullie relatie onderdeel is van een groter geheel? Deel van een masterplan van God? In deze workshop nemen theoloog Wilmer Blijdorp en zijn vrouw Hanneke jullie mee in de vraag of God zichtbaar kan worden in je huwelijk. 

Zin om even creatief bezig te gaan samen? Muzikant en ckv-docent Sergej Visser zet jullie aan het werk om in gesprek en aan het werk te gaan met jullie dromen en/of verlangen. Jullie gaan naar huis met jullie dromen helder voor ogen en creatief verwerkt.

Zin in een goede wandeling? Warner Boon brengt jullie in gesprek over je levensverhaal. Welke invloed hebben jouw opvoeding en jeugdervaringen op je relatie? Tijdens deze Jozefwandeling ben je dus een uurtje in de natuur met elkaar.

 

Ervaringen van anderen

“Een heerlijke dag, met een goede, open sfeer.”

“Afwisselend programma, goede sprekers.”

“Catering was top!”

“We werden gestimuleerd om samen op een positieve manier over onze relatie na te denken, zonder dit gelijk te moeten delen met anderen.”

“Echt een leuke dag uit, we zouden dit vaker willen!”

Praktische info

– Wie: ‘Liefhebbers’, stellen die inspiratie kunnen gebruiken
– Wanneer: 13 mei 2023 van ongeveer 10.00u – 16.00u
– Waar: De Verbinding – De Schutterij 2, Veenendaal
– Kosten: 47,50 p.p. incl. lunch