Vieren en groeien

Samen even heerlijk twee nachten er tussenuit, verwend worden en met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema’s in je relatie.
Het is mooi als je een goede relatie hebt. Dan is een relatieweekend een goed moment om dit te vieren en met elkaar te dromen over de toekomst; waarin kunnen we nog groeien?

Samen in de spiegel kijken

Vaak merken wij dat er na verloop van tijd patronen ontstaan die niet altijd goed zijn voor je huwelijk of dat de glans er een beetje afgaat. Tijdens het relatieweekend helpen wij jullie om samen in de spiegel te kijken en je af te vragen:
”Is dit wat we voor ogen hadden?” en  “Hoe kunnen wij Gods beeld blijven weerspiegelen?”

Je houdt van elkaar, maar toch…

Je komt te weinig aan elkaar toe, de communicatie verloopt af en toe stroef, je begrijpt elkaar soms niet, je bent ook zo verschillend. De drukte van je gezin en je werk belemmert je soms om echt tijd te nemen voor elkaar. Toch houdt je van elkaar en je wilt elkaar niet loslaten, wat nu?

Relatieweekend - investeren in je relatie

Een prikkelend programma en samen in gesprek

Het programma is een mooie afwisseling van lezingen met goede vragen, tijd voor elkaar, lekker eten en de mogelijkheid om een heerlijke wandeling te maken in een prachtige omgeving. Geen groepsgesprekken, maar doorpraten met je partner over wat je hebt gehoord.

Aandacht voor jullie

Tijdens het relatieweekend is er één echtpaar dat speciaal met jullie optrekt. Loop je samen ergens tegenaan dan kan je bij hen terecht of wil je samen bidden of gewoon even sparren, dan kan dat ook.

Een relatieweekend, een spannend avontuur…

Het kan best spannend zijn om samen dieper over je relatie na te denken. Kwetsbaar zijn en eerlijk naar jezelf en naar elkaar kijken vraagt moed. Veel echtparen ‘moeten’ een drempel over. En, hoe reageert je omgeving? Toch hopen wij dat je niet vóór deze drempel blijft staan, maar een stap durft te zetten. Een stap die je veel oplevert, vertellen echtparen ons.

Heb je toch nog vragen over dit relatieweekend of twijfel je of dit weekend bij jullie (situatie) past? Bel ons gerust of stuur een e-mail.